soni VELCRO tape

suchý zip pro snadnou instalaci akustických prvků

  • Velmi dobrá přilnavost
  • Rychlá a snadná montáž a instalace
  • Jednoduchá metoda instalace prvků pro regulaci hluku

558,14 Kč*

Obsah: 5 m (111,63 Kč* / 1 m)
Prod. Č. 80800025

Dodání na dotaz upřesníme. Dodací lhůta cca 3-30 dní

Popis
Silně lepicí páska na suchý zip - pro snadnou a rychlou instalaci akustických materiálů. (pouze pro montáž na stěnu)

Naše páska soni VELCRO je ideální pro upevnění akustických prvků, jako je soni COMFORT, soni CIRCLE nebo soni HEXAGON.

Jednoduše přitiskněte stranu se suchým zipem k zadní straně akustického panelu, odstraňte ochrannou fólii z lepicí strany pásky a nainstalujte akustický prvek na požadované místo na stěně nebo stropě. V případě potřeby tento způsob upevnění umožňuje akustické prvky kdykoli vyměnit.

Doporučená délka suchého zipu: pro spolehlivé uchycení zkraťte pásku přibližně na šířku akustického prvku.


Technická data
Aplikace: Obývací pokoj | Schody
Klubovna | Taneční sál
Mateřská školka | Škola
Pohostinství
Čekárna | Lékařská ordinace
Kancelář | Call centrum
Barva: bílá
Délka pásky: 5 m
Poznámka: - Snadná montáž
Příslušenství: Příslušenství
Šířka: 50 mm
Otázky k produktu

Vhodné pro

soni COMFORT
soni COMFORT je velmi odolný zvukový absorbér z bílé PES netkané textilie s mimořádně dobrou schopností pohlcovat zvuk. Kromě toho soni COMFORT nabízí vynikající hodnoty požární odolnosti. soni COMFORT byl úspěšně testován podle požární normy DIN 4102 a je klasifikován jako nehořlavý (B1). Je proto vhodným materiálem pro všechny aplikace, které vyžadují jak účinné snížení hluku, tak plný soulad s předpisy požární bezpečnosti. Při použití jako stropní prvek splňuje soni COMFORT také požadavky na odolnost proti nárazu podle normy DIN 18032-3 a je ideální pro použití ve sportovních zařízeních a tělocvičnách. Navíc soni COMFORT neobsahuje minerální vlákna a je fyziologicky zcela bezpečný. To vše dělá ze soni COMFORT skutečného univerzálního pomocníka pro účinná opatření na úpravu zvuku v nejrůznějších typech místností. Pro zakrytí celých ploch stěn nebo stropů doporučujeme použít soni COMFORT F. Zatímco soni COMFORT má rovné hrany, soni COMFORT F má po celém obvodu zkosené hrany (10 x 10 mm), což při instalaci od okraje k okraji vytváří krásný vizuální efekt.Další výhoda: Výsledný vzor pomáhá zakrýt případné nerovnosti na stropě nebo stěně. V případě potřeby lze soni COMFORT a soni COMFORT F nařezat na požadovaný rozměr a tvar ulamovacím nožem nebo pilkou s ostřím vhodným k řezání měkkých materiálů. Pro upevnění absorpčních panelů na stěnu nebo strop doporučujeme náš soni SPECIÁLNÍ LEPIDLO, naši soni VELCRO tape nebo naši soni ZÁVĚS samolepicí.

Obsah: 0.5 m² (908,24 Kč* / 1 m²)

Varianty od 550,00 Kč*
454,12 Kč*
soni COLOR
Barva: světle šedá
Naše akustické desky soni COLOR se skládají z bílé polyesterové netkané textilie, která je laminovaná jemně strukturovaným plstěným materiálem v atraktivních trendových barvách. Akustické panely mají krásné barevné akcenty a vytvářejí příjemně tichou atmosféru. Pro znatelné zlepšení akustiky místnosti doporučujeme obložit 30-50 % povrchu stropu/stěn akustickými panely, nejlépe rovnoměrně, aby byl výsledek co nejlepší. Materiál snižuje dozvuk zvuku a vytváří příjemnější atmosféru.soni COLOR splňuje požadavky na požární bezpečnost ve stavebnictví stanovené evropskou normou DIN EN ISO 13501. To znamená, že akustické panely soni COLOR můžete použít jako obložení stěn a stropů všude tam, kde potřebujete snížit hladinu hluku pomocí materiálů, které splňují přísné předpisy požární bezpečnosti.soni COLOR lze upevnit na hladké a čisté povrchy pomocí našeho soni SPECIÁLNÍHO LEPIDLA. Pokud nechcete použít lepidlo na celý povrch, doporučujeme jako alternativní způsob fixace použít naši soni VELCRO PÁSKU. Poznámka: páska soni VELCRO je vhodná pouze pro montáž na stěnu, nikoli pro montáž na strop.

Obsah: 0.5 m² (2 370,00 Kč* / 1 m²)

1 185,00 Kč*
soni HEXAGON
Barva: oranžová | Tloušťka: 30 mm
soni HEXAGON je šestihranný akustický prvek pro pohlcování zvuku a optimalizaci akustických podmínek v budovách.  Skládá se z bílého polyesterového rouna laminovaného vizuálně atraktivní barevnou dekorativní plstí. Geometrické nástěnné absorbéry jsou k dispozici ve dvou různých tloušťkách - pro individuální design místnosti podle vašich představ. Pro znatelné zlepšení akustiky v místnosti doporučujeme obložit přibližně 30-50 % povrchu stropu/stěn v místnosti tlumiči zvuku. Akustické prvky je nejlepší rozložit rovnoměrně. Díky tomu je v místnosti celkově méně dozvuků. Instalací soni HEXAGON se zvyšuje srozumitelnost řeči, což vede k příjemnější atmosféře a nižší hladině hluku, zejména v kancelářích, call centrech, vstupních prostorách nebo zasedacích místnostech. soni HEXAGON splňuje požární normy požadované pro stavebnictví podle normy DIN EN ISO 13501 a DIN 4102 (zpomalovač hoření). To znamená, že soni HEXAGON můžete bez obav použít jako obklad stěn všude tam, kde je třeba snížit hladinu hluku a zároveň splnit protipožární předpisy.K upevnění soni HEXAGON na hladké a čisté povrchy doporučujeme naše speciální lepidlo soni SPECIÁLNÍ LEPIDLO. Pokud nechcete použít celoplošné lepení, doporučujeme soni VELCRO páska jako alternativu uchycení akustických prvků.

400,00 Kč*