soni FIX 180

upevňovací prvky na paravany

Spojovací prvky

595,00 Kč*

Prod. Č. 80800033

Dodání na dotaz upřesníme. Dodací lhůta cca 3-30 dní

Popis
soni FIX are high-quality connecting elements made from hard-wearing stainless steel for connecting soni ROOM DIVIDER or soni DESK PARTITION.

soni FIX are available as 45°, 90°, 180° angle connectors or as T-connectors for an easy connection of acoustic partitions as well as stable installation of soni ROOM DIVIDER and soni DESK PARTITION.

Customize your meeting corner , connect room dividers and partition walls easy and quickly with soni FIX connectors.
Technická data
Příslušenství: Příslušenství
Otázky k produktu

Vhodné pro

soni AKUSTICKÝ PARAVAN
Náš soni AKUSTICKÝ PARAVAN účinně odhlučňuje i poskytuje zaměstnancům větší soukromí a zároveň  osvěží všechny typy místností nejnovějšími trendy barev. Základem našeho soni AKUSTICKÉHO PARAVANU je netkaný panel, který je na obou stranách vyztužen vrstvou zhutněné polyesterové netkané textilie. Viditelné plochy jsou pokryty kvalitním plstěným materiálem odolným proti znečištění a je i  dekorativním materiálem. Zaoblené horní rohy akustické příčky vytvářejí moderní, atraktivní vzhled. Náš soni AKUSTICKÝ PARAVAN má velmi dobrou schopnost pohlcovat zvuk a lze jej flexibilně nasadit všude tam, kde potřebujete snížit hladinu hluku. Snadno sestavitelné akustické příčky harmonicky zapadají do architektury kanceláře a vytvářejí příjemné akustické podmínky pro soustředěnou práci. Praktický tip: Obě strany přepážky lze použít jako nástěnku. Díky volitelným vysoce kvalitním soni FIX Base (není součástí dodávky) z odolné nerezové oceli je montáž a instalace akustické příčky naprosto snadná. Více informací naleznete v montážním návodu

Varianty od 8 301,60 Kč*
9 811,44 Kč*
soni STOLNÍ PARAVAN
soni STOLNÍ PARAVAN pomáhá zlepšit akustiku a zvýšit soukromí vašich zaměstnanců. Akustická přepážka vám navíc umožní osvěžit kancelář nejnovějšími trendy barev. Jádro soni STOLNÍ PARAVANU tvoří měkká netkaná deska, která je z obou stran vyztužena vrstvou zhutněné polyesterové netkané textilie. Viditelné plochy jsou pokryty kvalitním plstěným materiálem odolným proti znečištění a dekorativním materiálem. Díky zaobleným horním rohům příčka působí moderním a atraktivním dojmem. Náš stůl soni STOLNÍ PARAVAN má velmi dobrou schopnost pohlcovat zvuk a lze jej flexibilně rozmístit u stolu, aby se snížila hladina hluku. Snadno sestavitelná akustická přepážka harmonicky zapadá do architektury kanceláře a vytváří příjemné akustické podmínky pro soustředěnou práci. Praktický tip: Obě strany paravanu lze použít jako nástěnku. Vysoce kvalitní držáky stolu umožňují naprosto snadnou montáž a instalaci. soni FIX Clamp (není součástí dodávky) jsou k dispozici jako příslušenství. Další informace naleznete v návodu k montáži.

Varianty od 4 275,36 Kč*
8 301,60 Kč*